Aku tak faham kenapa MMW perlu ada sampai dua post ni. Aku nak cerita lain sebenarnya, tercerita how MMW terwujud pulak.

Dah la last paragraph tu ada macam sedih sikit. Dah teremo sekejap, shit la.

Ok fokus.

So recently, aku macam dah dapat baca sikit pattern MMW aku.

To be documented and planted inside the subconscious mind,

4:00am – Strategic Thinking / Mapping

5:00am – Educating

7:30am – Planning / Managing

9:00am – Developing / Doing

1:00pm – Selling

3:00pm – Studying / Learning

Writing – takda waktu yang tetap, aku rasa membuak-buak luahan atau idea nak keluar, aku tulis

7:30pm – Coaching

Perghhh, kalau tak documented macam ni aku pun taktau kenapa hari2 aku letih nak mampus. Kalau tengok jadual MMW di post sebelum ni, hanya 3 activities je aku benchmark kan untuk sehari. Ini dah 8 activities a day, aku pun baru tahu. Great to know that and thanks for your effort to write it up.

So celahmana aku nak cakap MCO ni bosan while it’s giving me a very very worth time to thank myself in the future.

Thanks in advance, bro.

Stay Updated
Masukkan email untuk dapat notification sebaik sahaja ada post baru di journey.amalyyna.com
Worry not, we respect your privacy :)